برگزاری مسابقه رباتیک-لیگ تعقیب خط – قوانین به روز شده-مهلت ثبت نام تمدید گردید

انجمن علمی مکاترونیک، در نظر دارد اولین دوره مسابقات رباتیک در سطح دانشگاه حکیم سبزواری را با همکاری بیمه پارسیان برگزار نماید. این دوره از مسابقات، در قالب لیگ ربات تعقیب خط برگزار می گردد.

علاقه مندان به شرکت در این دوره مسابقات می توانند جهت ثبت نام  می توانندبه انجمن علمی مکاترونیک مراجعه نموده و یا فرم ثبت نام را از اینجا دانلود نمایند و پس از تکمیل به انجمن تحویل نمایند. هر تیم شامل حداکثر ۴ نفر به همراه ۱ نفر سرپرست می باشد.

آخرین مهلت ثبت نام در این دوره از مسابقات تا ۲۱ اردیبهشت ۹۲ تمدید گردید.

هزینه ی ثبت نام در این دوره از مسابقات به ازای هر تیم به شرح زیر است:

دانشجویان مکاترونیک عضو انجمن: ۱۲ هزار تومان

دانشجویان مکاترونیک غیر عضو و دانشجویان سایر رشته ها: ۱۵ هزار تومان

جوایز مسابقات به شرح زیر می باشد:

تیم اول: ۳۰۰ هزار تومان + لوح تقدیر و گواهی شرکت در مسابقات

تیم دوم: ۲۰۰ هزار تومان + لوح تقدیر و گواهی شرکت در مسابقات

تیم سوم: ۱۰۰ هزار تومان + لوح تقدیر و گواهی شرکت در مسابقات

در همین راستا آیین نامه ی اولیه ی مسابقات بر روی وبسایت انجمن قرار داده شده که در زیر می توانید آن را دانلود نمایید.

لطفا آیین نامه مسابقات را با دقت خوانده و ربات های خود را بر اساس آن تکمیل نمایید.

زمان برگزاری مسابقه ۲۲ اردیبهشت ماه ۱۳۹۲ خواهد بود که ساعت برگزاری متعاقبا اعلام خواهد شد.

تا  ۳ روز قبل از برگزاری مسابقه امکان تغییر در قوانین  و زمان و جوایز مسابقه وجود دارد، پس جهت اطلاع از آخرین تغییرات در آیین نامه به وبسایت انجمن مراجعه نمایید.

برای دانلود آیین نامه ی این مسابقه بر روی لینک زیر کلیک نمایید:

دانلود آیین نامه مسابقات رباتیک (آخرین به روز رسانی: ۱۳۹۲/۲/۱۹)

6 دیدگاه در “برگزاری مسابقه رباتیک-لیگ تعقیب خط – قوانین به روز شده-مهلت ثبت نام تمدید گردید

1. با عرض سلام ضمن تشکر از خبررسانی های انجمن و زحماتی که در ترم گذشته برای کلاس های رباتیک متحمل شدید .
    اگر موافق باشید برای بهبودی کار وبلاگ انجمن پروژه ها و مطالب علمی مناسبی در اختیار دارم که میتونید برای دانلود در وبلاگ قرار بدید.
    در ضمن برای اخذ مدرک رباتیک دوره ی قبل در صورت امکان اطلاعیه ای قرار دهید.

1. ضمن تشکر، ایده تان بسیار خوب است، برای این کار بهتر است در صورتی که مایل می باشید، خودتان یکی از نویسنده های وبسایت انجمن شوید و مطالب خود را در آن قرار دهید. در صورت تمایل در همین پست اعلام نمایید.